enda

Gregory Peck

(1916 – 2003)

Filmografi Priser Festivals
Titel År Funktion Category
Andre folks penge 1991 Medvirkende U/Spillefilm
Old Gringo 1989 Medvirkende U/Spillefilm
Silent voice 1987 Medvirkende U/Spillefilm
Vatikanet 1983 Medvirkende Tv-film
Søulvene kommer 1980 Medvirkende U/Spillefilm
Drengene fra Brasilien 1978 Medvirkende U/Spillefilm
Tegnet 1976 Medvirkende U/Spillefilm
Sheriffen i Tennessee 1970 Medvirkende U/Spillefilm
MacKennas guld 1969 Medvirkende U/Spillefilm
Verdens farligste mand 1969 Medvirkende U/Spillefilm
Strandet i rummet 1969 Medvirkende U/Spillefilm
Det blodige spor 1968 Medvirkende U/Spillefilm
Militærlægen kaptajn Newman 1963 Medvirkende U/Spillefilm
Frygtens terror 1962 Medvirkende U/Spillefilm
Dræb ikke en sangfugl 1962 Medvirkende U/Spillefilm
Navarones kanoner 1961 Medvirkende U/Spillefilm
Pork Chop Hill 1959 Medvirkende U/Spillefilm
Purpur sletten 1954 Medvirkende U/Spillefilm
Ad diplomatisk vej 1954 Medvirkende U/Spillefilm
Mr. Adams i paradis 1953 Medvirkende U/Spillefilm
Prinsessen holder fridag 1953 Medvirkende U/Spillefilm
David og Batseba 1951 King David U/Spillefilm
Troldbunden 1951 Medvirkende U/Spillefilm
Farligt rygte 1950 Medvirkende U/Spillefilm
Den forladte by 1948 Medvirkende U/Spillefilm
Safari på liv og død 1947 Robert Wilson U/Spillefilm
Sandheden om Mrs. Paradine 1947 Medvirkende U/Spillefilm
Mand og mand imellem 1947 Medvirkende U/Spillefilm
Duel i solen 1946 Medvirkende U/Spillefilm
Himmeriges nøgler 1945 Medvirkende U/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.