enda

Greta Scacchi

(1960 – )

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
Jefferson i Paris 1995 Medvirkende U/Spillefilm
Livets skole 1994 Medvirkende U/Spillefilm
The Player 1992 Medvirkende U/Spillefilm
Dødeligt bedrag 1991 Medvirkende U/Spillefilm
Måske uskyldig 1990 Medvirkende U/Spillefilm
Farligt forfald 1988 Medvirkende U/Spillefilm
Tre søstre 1988 Medvirkende U/Spillefilm
Godmorgen, Babylon 1986 Medvirkende U/Spillefilm
Coca Cola kid 1985 Medvirkende U/Spillefilm
For rigets sikkerhed 1985 Medvirkende U/Spillefilm
Hede og støv 1982 Medvirkende U/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.