enda

Grete Holleufer

Filmografi Priser Festivals
Titel År Funktion Category
Barbara 1997 Sminkør (København) DK/Spillefilm
Drengene fra Sankt Petri 1991 Sminkeassistent DK/Spillefilm
Babettes gæstebud 1987 Makeup DK/Spillefilm
Pelle Erobreren 1987 Sminkeassistent DK/Spillefilm
Jul på slottet 1986 Makeup Tv-serie
Alabadig 1:4 1986 Makeup Tv-serie
Alabadig 2:4 1986 Makeup Tv-serie
Alabadig 3:4 1986 Makeup Tv-serie
Alabadig 4:4 1986 Makeup Tv-serie
Walter og Carlo - op på fars hat 1985 Makeup DK/Spillefilm
Min farmors hus 1984 Makeup DK/Spillefilm
Rocking Silver 1983 Makeup DK/Spillefilm
De uanstændige 1983 Sminkeassistent DK/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.