enda

Grethe Mogensen

(1937 – )

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
Postmand Per - Filmen 2014 Fru Gomander U/Spillefilm
Sangen fra havet 2014 Macha U/Spillefilm
Gnomeo & Julie 2011 Grevinde Blåberg U/Spillefilm
Tintin: Enhjørningens hemmelighed 2011 Stemme U/Spillefilm
Mia og Migoo 2008 Stemme U/Spillefilm
Myremobberen 2006 Momse U/Spillefilm
De frygtløse - The muuhvie 2004 Pearl U/Spillefilm
Garfield: The movie 2004 Fru Baker U/Spillefilm
En vild familie 2002 Fairgood U/Spillefilm
Klinkevals - Juliane 1999 Frk. Mortensen Tv-serie
101 dalmatinere i levende live 1996 Nanny U/Spillefilm
Tango for tre 1994 Medvirkende Tv-serie
My little pony filmen 1986 Stemme U/Spillefilm
Tro, håb og kærlighed 1984 Annas mor DK/Spillefilm
Den otteøjede skorpion 1979 Kunde hos bageren Tv-serie
Tintin og hajsøen 1972 Niko og Nutsjaka U/Spillefilm
Kommunisten 1971 Sekretær Tv-film
Flagermusen 1966 Prins Orloffsky DK/Spillefilm
Gift 1966 Fru Jacobsen DK/Spillefilm
Stillads 2 1966 Medvirkende Tv-film
Melodien, der blev væk 1965 Medvirkende Tv-film
En af dagene 1963 Lillian Tv-film
Harlekin ægtemand 1963 Trine Tv-film
Bussen 1963 Marie DK/Spillefilm
Søskende 1961 Medvirkende Tv-film
Farinelli 1961 Ines Tv-film
En tur i byen 1961 Medvirkende Tv-film
Gøngehøvdingen 1961 Vordingborgpræstens datter DK/Spillefilm
Pigen i søgelyset 1959 Louise DK/Spillefilm
Kærlighedens melodi 1959 Susys veninde DK/Spillefilm
Lady og vagabonden 1955 Tante Sara (1997-vers.) U/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.