enda

Gro Terp

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
Giraffe 2019 Casting U/Spillefilm
En fremmed flytter ind 2017 Casting DK/Dokumentarfilm
I blodet 2016 Casting DK/Spillefilm
Kærester 2016 Casting DK/Spillefilm
Søn 2014 Casting DK/Kort fiktion
Ækte vare 2014 Casting, Statistkoordinator DK/Spillefilm
Baby 2014 Casting DK/Kort fiktion
Flee Casting DK/Dokumentarfilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.