enda

Guillermo del Toro

(1964 – )

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
The Shape of Water 2018 Instruktion U/Spillefilm
Crimson Peak 2015 Instruktion U/Spillefilm
Pacific Rim 2013 Instruktion, Manus U/Spillefilm
Hobbitten: Dragen Smaugs ødemark 2013 Manus U/Spillefilm
Hobbitten: En uventet rejse 2012 Manus U/Spillefilm
Don't Be Afraid of the Dark 2010 Manus, Producer U/Spillefilm
Hellboy 2: The Golden Army 2008 Instruktion, Manus U/Spillefilm
Pans labyrint 2006 Instruktion, Manus, Produktion U/Spillefilm
Hellboy 2004 Instruktion, Manus U/Spillefilm
Blade II 2002 Instruktion U/Spillefilm
The Devil's Backbone 2001 Instruktion, Manus, Produktion U/Spillefilm
Mimic 1997 Instruktion, Manus U/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.