enda

Gunnar Carlsson

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
Tom of Finland 2017 Co-producer U/Spillefilm
Tordenskjold & Kold 2016 Co-producer DK/Spillefilm
Miraklet 2014 Co-producer DK/Spillefilm
Broen 2 2013 Executive producer Tv-serie
Broen 1 2011 Producer Tv-serie
Play 2011 Executive producer U/Spillefilm
Juan 2011 Co-producer DK/Spillefilm
Beyond 2011 Co-producer U/Spillefilm
Metropia 2009 Co-producer DK/Spillefilm
Mammut 2009 Co-producent U/Spillefilm
Maria Larssons evige øjeblik 2008 Co-producer DK/Spillefilm
Gud, lugt og hende 2008 Co-producer U/Spillefilm
Himlens hjerte 2008 Co-producer U/Spillefilm
Direktøren for det hele 2006 Co-producer DK/Spillefilm
Percy, Buffalo Bill og jeg 2005 Co-producer U/Spillefilm
Zozo 2005 Co-producer U/Spillefilm
Sex, hopp och kärlek 2005 Co-producer U/Spillefilm
Wallander - det næste skridt 2005 Co-producer U/Spillefilm
Adams æbler 2005 Konsulent DK/Spillefilm
Manderlay 2005 Co-producer DK/Spillefilm
Tilbage til Dalarna 2004 Co-producer U/Spillefilm
Et hul i mit hjerte 2004 Co-producer U/Spillefilm
Som i himlen 2004 Co-producer U/Spillefilm
Lilja 4-ever 2002 Co-producer U/Spillefilm
Lyset holder mig med selskab 2000 Co-producer DK/Dokumentarfilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.