enda

Gunnar Sneum

(1921 – 1990)

Filmografi Priser Festivals
Titel År Funktion Category
Vi laver tøj 1976 Klip DK/Dokumentarfilm
Lad dem leve 1970 Klipper DK/Dokumentarfilm
Nathalie Krebs - Saxbo stentøj 1968 Instruktion, Manus, Klip DK/Dokumentarfilm
Abbé Pierres klunsere 1968 Musik DK/Dokumentarfilm
Varme i landbruget 1967 Instruktion, Manus DK/Dokumentarfilm
Sol er oppe 1967 Instruktion, Manus, Klip DK/Eksperimentalfilm
Danmarks u-landshjælp - Giro nr. 9 1962 Musik DK/Dokumentarfilm
Marinus 1960 Idé DK/Kort fiktion
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.