enda

Gunnvør Nolsøe

(1931 – 2012)

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
Nikolaj og Julie 2002 Klient Tv-serie
Når mor kommer hjem... 1998 Medvirkende DK/Spillefilm
Barbara 1997 Kristine DK/Spillefilm
Riget 1994 Rengøringsdame DK/Spillefilm
Mørklægning 1992 Medvirkende Tv-serie
Nana 1988 Bedstemor Tv-serie
Skilsmissebilleder 1978 Medvirkende Tv-film
Thelma og Irene 1977 Medvirkende Tv-film
Ta' det som en mand, frue 1975 Ekspedient i slagterforretning DK/Spillefilm
Spillet om Vesterbro 1973 Medvirkende Tv-film
Friere 1973 Dunja Tv-film
Snedronningen 1970 Stemme Tv-film
Mildest talt "Dimensionspigen" 1970 Medvirkende Tv-film
Tænk på et tal 1969 Medvirkende DK/Spillefilm
Dværgen, der blev væk 1968 Medvirkende Tv-film
De sjove år 1959 Studerende DK/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.