enda

H. Lynge

(1891 – 1944)

Tonemester. Født Hjalmar Lynge.

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
Ellen Birgithe Nielsen spiller 1943 Lyd DK/Dokumentarfilm
For Folkets Fremtid 1943 Lyd DK/Dokumentarfilm
Staden København 1943 Lyd DK/Dokumentarfilm
Alle Mand paa Dæk 1942 Lyd DK/Spillefilm
Ved forenede Kræfter 1942 Lyd DK/Kort fiktion
Forellen 1942 Lyd DK/Spillefilm
En Mand af betydning 1941 Lyd DK/Spillefilm
En Søndag paa Amager 1941 Lyd DK/Spillefilm
Kan de svømme? 1940 Lyd DK/Dokumentarfilm
Jeg har elsket og levet 1940 Lyd DK/Spillefilm
En pige med pep 1940 Lyd DK/Spillefilm
Komtessen paa Steenholt 1939 Lyd DK/Spillefilm
Roser hver aften 1939 Lyd U/Spillefilm
I Folkets Navn 1938 Lyd DK/Spillefilm
Cocktail 1937 Lyd DK/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.