enda

Hailee Steinfeld

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
Bumblebee 2019 Medvirkende U/Spillefilm
The Edge of Seventeen 2017 Medvirkende U/Spillefilm
Pitch Perfect 2 2015 Medvirkende U/Spillefilm
3 Days to Kill 2014 Zooey Renner U/Spillefilm
Ender's Game 2013 Petra Arkanian U/Spillefilm
De frøgtløse 2010 Mattie Ross U/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.