enda

Hanna Lundblad

(1961 – )

Manuskriptforfatter. Født 17/9 1961. Uddannet dramaturg fra Århus Universitet 1988. Var medlem af den kollektive ledelse på Dr. Dantes Aveny fra 1989-1993. Programmedarbejder i DR Drama i en årrække. Stiftede i 2014 sammen med manuskriptforfatter Stig Thorsboe produktionsselskabet Thorsboe & Lundblad.


Lundblad har sammen med sin mand Stig Thorsboe skabt og skrevet de succesfulde tv-serier ”Krøniken” (2004-2007), ”Lykke” (2007-2011) og ”Badehotellet” (2012- ).


Lundblad har været konsulent og manuskriptforfatter på teater, film og tv-serier i alle genrer samt underviser på Den danske Filmskole. På ”Badehotellet” er forfatterparret endvidere executive producere med ansvar for det kunstneriske indhold.

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
Badehotellet Sæson 6 2019 Instruktion
Badehotellet 4 2017 Manus og ide, Executive producer Tv-serie
Badehotellet 2 2015 Manus og ide, Executive producer Tv-serie
Badehotellet 3 2015 Manus og ide, Executive producer Tv-serie
Badehotellet 1 2013 Manus og ide, Executive producer Tv-serie
Lykke 2011 Manus og ide Tv-serie
Danni 2007 Manuskonsulent Tv-serie
Krøniken 2004 Manuskript Tv-serie
Se dagens lys 2003 Manuskonsulent Tv-film
Afgrunden 2003 Manuskonsulent DK/Spillefilm
Den serbiske dansker 2001 Manuskonsulent Tv-film
Majoren 1998 Manuskript Tv-film
TAXA 1997 Manuskonsulent Tv-serie
Landsbyen 1991 Dramaturg Tv-serie
Familien Fab 1985 Dukkefører Tv-serie
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.