enda

Hanne Hastrup

(1940 - )

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
Cirkeline, Coco og det vilde næsehorn 2018 Figurdesign DK/Spillefilm
Cirkeline - Storbyens mus 1998 Manus, Produktionsdesign DK/Kort fiktion
Fuglekrigen i Kanøfleskoven 1990 Farvelægger DK/Spillefilm
Strit og Stumme 1987 Tegner DK/Spillefilm
Cirkeline: Flugten fra Amerika 1971 Manus, Tegninger DK/Kort fiktion
Cirkeline: På ferie 1970 Manus, Tegninger DK/Kort fiktion
Cirkeline: Klodsmus 1970 Manus, Tegninger DK/Kort fiktion
Cirkeline: Kanon-fotograf Fredrik 1970 Manus, Tegninger DK/Kort fiktion
Cirkeline: Højt fra træets grønne top 1970 Manus, Tegninger DK/Kort fiktion
Cirkeline: Månen er en gul ost 1970 Manus, Tegninger DK/Kort fiktion
Den gale dansker 1969 Medvirkende DK/Spillefilm
Cirkeline: På med vanten 1968 Manus, Tegninger DK/Kort fiktion
Cirkeline: 2+2=5 1968 Manus, Tegninger DK/Kort fiktion
Cirkeline: Sofus på flyvetur 1968 Manus, Tegninger DK/Kort fiktion
Cirkeline: Den fremmede 1968 Manus, Tegninger DK/Kort fiktion
Cirkeline: Zigeunerne 1968 Manus, Tegninger DK/Kort fiktion
Cirkeline: Åh sik'en dejlig fødselsdag 1968 Manus, Tegninger DK/Kort fiktion
Cirkeline: Musene laver cirkus 1967 Instruktion, Manuskript, Animation DK/Kort fiktion
Cirkeline: Cirkeline besøger skovalferne 1967 Instruktion, Manuskript, Animation DK/Kort fiktion
Cirkeline: Cirkeline og Frederik som babysittere 1967 Manuskript, Animation DK/Kort fiktion
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.