enda

Hanne Nielsen

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
Kærestesorger 2009 Kostumier DK/Spillefilm
The Fabulous Amazing Knicker Kitten Burlesque Revue 2007 Instruktion DK/Dokumentarfilm
Territorielle udsagn 2003 Instruktion, Manus, Klip DK/Dokumentarfilm
Børges bilværksted 2000 Instruktion, Manus, Foto, Klip DK/Kort fiktion
1996 Instruktion DK/Eksperimentalfilm
Vinterbørn 1978 Jordemor DK/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.