enda

Hanne Willumsen

(1939 – )

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
Bella, Boris og Berta 2003 Manus Tv-serie
Kaninlandet 1999 Instruktion, Mor Kanin, Manus Tv-serie
Kaj og Andrea - pænt goddag 1996 Andrea, Dukkefører Tv-serie
Bamses julerejse 1996 Manus Tv-serie
Gotha - kult, kitsch og b-film 1996 Medvirkende Tv-serie
Stine, Anders og Jeanette 1983 Stine, Manus, Dukkedesign Tv-serie
Bamses billedbog 1983 Manuskript Tv-serie
Avisen 1982 Manus Tv-serie
Ingermarie og Adam 1:3 1979 Stemme Tv-serie
Ingermarie og Adam 2:3 1979 Stemme Tv-serie
Ingermarie og Adam 3:3 1979 Stemme Tv-serie
Kirkebakke boligby 1977 Freddy, Dukkedesign Tv-serie
Jullerup Færgeby 1974 Stemme, Manus Tv-serie
Vinterbyøster 1973 Manus, Dukkedesign Tv-serie
Sørøver Sally 1969 Frede, Manus, Dukkedesign Tv-serie
Legestue 1969 Andrea, Manuskript Tv-serie
Kender du Decembervej? 1967 Dukkefører Tv-serie
Don Cristobal og Rosita 1967 Dukkefører Tv-film
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.