enda

Hannes Holm

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
En mand der hedder Ove 2015 Instruktion U/Spillefilm
Sune i Grækenland 2012 Instruktion
Himlen är oskyldigt blå 2010 Instruktion, Manuskript U/Spillefilm
Vidunderlig og elsket af alle 2007 Instruktion U/Spillefilm
Se til venstre, der er en svensker 2003 Manuskonsulent (Sverige) DK/Spillefilm
Klassefesten 2001 Instruktion, Manus U/Spillefilm
Det blir aldrig som man tänkt sig 2000 Instruktion U/Spillefilm
Adam & Eva 1997 Instruktion, Manus U/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.