enda

Hans Lönnerheden

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
Fri os fra det onde 2009 Co-producer DK/Spillefilm
Arn - tempelridderen 2007 Producer supervisor (Marokko) U/Spillefilm
Jan Guillous Ondskab 2003 Producer U/Spillefilm
Jan Guillous Hamilton 1998 Producer U/Spillefilm
Manden på balkonen 1993 Producer U/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.