enda

Hans Rostrup

(1937 - 2005)

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
Bryggeren 1996 2.herre hos Bissen Tv-serie
Attentat 1980 Kriminalassistent Juncker DK/Spillefilm
Rend mig i traditionerne 1979 Hugo, Davids bror DK/Spillefilm
Matador 1978 Lærer Asser Tv-serie
Fællestrafik 1977 Speaker DK/Dokumentarfilm
Helte dør aldrig 1976 Medvirkende Tv-film
Den korte sommer 1976 Prædikant DK/Spillefilm
En by i provinsen 1976 Holger Lindhardt Tv-serie
Havets lavvandsfauna 1976 Kommentarer DK/Dokumentarfilm
Anna Sophie Hedvig 1975 Medvirkende Tv-film
Kommunisten 1971 Tv-medarbejder Tv-film
Den forsvundne fuldmægtig 1971 Politiassistent DK/Spillefilm
Mildest talt "Dimensionspigen" 1970 Medvirkende Tv-film
Smuglerne 1970 Medvirkende Tv-serie
Vægteren 1969 Medvirkende Tv-film
Sommer i Tyrol 1964 Student i rejseselskabet DK/Spillefilm
Min kone fra Paris 1961 Eriks kammerat i Paris DK/Spillefilm
Ung kærlighed 1958 Medvirkende DK/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.