enda

Harald Kloser

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
White House Down 2013 Musik, Producer U/Spillefilm
Anonymous 2011 Musik U/Spillefilm
2012 2009 Manus, Musik, Producer U/Spillefilm
10,000 B.C. 2008 Manus, Musik U/Spillefilm
The Day After Tomorrow 2004 Musik U/Spillefilm
Alien vs. Predator 2004 Musik U/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.