enda

Harris Savides

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
The Bling Ring 2013 Foto U/Spillefilm
Mig og Melody 2010 Foto U/Spillefilm
Somewhere 2010 Foto U/Spillefilm
Milk 2009 Foto U/Spillefilm
American Gangster 2008 Foto U/Spillefilm
Zodiac 2007 Foto U/Spillefilm
Margot at the wedding 2007 Foto U/Spillefilm
Elephant 2003 Foto U/Spillefilm
The Yards 2000 Foto U/Spillefilm
Finding Forrester 2000 Foto U/Spillefilm
The Game 1997 Foto U/Spillefilm
Besat af fortiden 1996 Foto U/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.