enda

Harry Dean Stanton

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
Harry Dean Stanton: Partly fiction 2012 Medvirkende U/Dokumentarfilm
The Open Road 2009 Medvirkende U/Spillefilm
Inland Empire 2007 Freddie U/Spillefilm
The Straight Story 1999 Lyle Straight U/Spillefilm
Man Trouble 1992 Medvirkende U/Spillefilm
The Cowboy and the Frenchman 1988 Medvirkende U/Kort fiktion
Bare så sød 1986 Medvirkende U/Spillefilm
Fool for love 1985 Medvirkende U/Spillefilm
Paris, Texas 1984 Travis U/Spillefilm
Blodrødt daggry 1984 Medvirkende U/Spillefilm
Alle bliver sorteper 1980 Medvirkende U/Spillefilm
Ondt blod 1979 Medvirkende U/Spillefilm
Brændemærket 1977 Medvirkende U/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.