enda
Person

Harvey Weinstein

Filmografi
Titel År Funktion Kategori
One Chance 2013 Producer U/Spillefilm
My Week with Marilyn 2011 Producer U/Spillefilm
Nine 2010 Producer U/Spillefilm
Gangs of New York 2002 Produktion U/Spillefilm
Malèna 2000 Produktion U/Spillefilm
Shakespeare in Love 1999 Produktion U/Spillefilm
Nightwatch 1998 Executive producer U/Spillefilm
Cop Land 1997 Producer U/Spillefilm
Mellem venner 1996 Produktion U/Spillefilm
Flirting with Disaster 1996 Producer U/Spillefilm
Scream 1996 Executive producer U/Spillefilm
Det sidste job 1995 Producer U/Spillefilm
Crossing Guard 1995 Producer U/Spillefilm
The Gnomes'' Great Adventure 1987 Instruktion Tv-film
Hotel Rock & Roll 1986 Instruktion, Manus, Produktion U/Spillefilm
Lejrbålet 1980 Produktion U/Spillefilm