enda

Hasse Christensen

(1940 - )

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
Leve mangfoldigheden 1999 Trickkamera DK/Dokumentarfilm
Askepots tømmermænd 1998 Konsulent DK/Kort fiktion
Wolfgang 1997 Titeldesign DK/Kort fiktion
Øen i Fuglegaden 1997 Titeldesign DK/Spillefilm
Himmelstigen 1997 Trickkamera DK/Dokumentarfilm
Krummerne 1991 Titeldesign DK/Spillefilm
Fuglekrigen i Kanøfleskoven 1990 Fotograf DK/Spillefilm
Sangen om kirsebærtid 1990 Trickoptagelser DK/Spillefilm
Den offentlige røst 1988 Foto DK/Eksperimentalfilm
Fejemanden og friheden 1988 Trickkamera DK/Dokumentarfilm
Strit og Stumme 1987 Fotograf DK/Spillefilm
Flasken 1986 Foto DK/Kort fiktion
Focus på Herlev 1984 Foto DK/Dokumentarfilm
Godt begyndt - en film om skydning 1983 Animation DK/Dokumentarfilm
Af jord er du kommet - på sporet af en dansk husmand 1982 Foto DK/Dokumentarfilm
Guru Maharaj Ji 1975 Foto DK/Dokumentarfilm
Revykøbing kalder 1973 Foto DK/Dokumentarfilm
Go-kart 1972 Foto DK/Dokumentarfilm
Ekko af et skud 1970 Fotografassistent DK/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.