enda

Hayao Miyazaki

(1941 - )

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
Når vinden rejser sig 2013 Instruktion, Manus U/Spillefilm
Oppe på Valmuebakken 2011 Manus U/Spillefilm
Prinsesse Mononoke 2010 Instruktion, Manus, Klip U/Spillefilm
Arriettys hemmelige verden 2010 Manus U/Spillefilm
Porco rosso 2009 Instruktion, Manus, Klip U/Spillefilm
Ponyo på klippen ved havet 2009 Instruktion, Manus, Klip U/Spillefilm
Det levende slot 2004 Instruktion, Manus U/Spillefilm
Chihiro og heksene 2001 Instruktion, Manus U/Spillefilm
Hjertets hvisken 1995 Manus U/Spillefilm
Kiki - den lille heks 1989 Instruktion, Manus, Produktion U/Spillefilm
Min nabo Totoro 1988 Instruktion, Manus U/Spillefilm
Laputa: Slottet i himlen 1986 Instruktion, Manus, Klip U/Spillefilm
Nausicaä - fra vindenes dal 1984 Instruktion, Manus U/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.