enda

Hayley Atwell

(1982 – )

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
Jakob og Peter Plys 2018 Medvirkende U/Spillefilm
Testament of Youth 2014 Medvirkende U/Spillefilm
Captain America: The First Avenger 2011 Peggy Carter U/Spillefilm
Love hate 2009 Medvirkende U/Kort fiktion
Gensyn med Brideshead 2008 Julia Flyte U/Spillefilm
Cassandra's Dream 2007 Angela Stark U/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.