enda

Heikki Färm

Filmografi Priser Festivals
Titel År Funktion Category
Besøget 2015 Fotograf DK/Dokumentarfilm
Mother's Wish 2015 Fotograf U/Dokumentarfilm
The Human Scale 2012 Fotograf DK/Dokumentarfilm
Canned Dreams 2011 Fotograf DK/Dokumentarfilm
Into Eternity 2010 Foto DK/Dokumentarfilm
Steam of Life 2010 Foto U/Dokumentarfilm
Med tiden mit barn 2005 Stills U/Dokumentarfilm
Geography of Fear 2000 Foto U/Spillefilm
Nälkä 1993 Foto U/Kort fiktion
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.