enda

Helge Haahr

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
Bobby 2009 Foley artist DK/Kort fiktion
Fucking 14 2005 Foley artist DK/Kort fiktion
Tyren 2003 Foley artist DK/Kort fiktion
Ulykken 2003 Foley artist DK/Kort fiktion
Mellem os 2003 Foley artist DK/Kort fiktion
Frunk 2003 Foley artist DK/Kort fiktion
Bokseren 2003 Foley artist DK/Kort fiktion
Habibti min elskede 2002 Foley artist DK/Kort fiktion
Ikke høre, ikke se... 2002 Foley artist DK/Kort fiktion
Klatretøsen 2002 Foley artist DK/Spillefilm
Postkort fra Mars 2001 Foley artist DK/Kort fiktion
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.