enda

Helge Norél

(1891 – 1978)

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
Lise kommer til Byen 1947 Produktionsdesign, Sig selv, filmarbejder DK/Spillefilm
Naar Katten er ude 1947 Produktionsdesign DK/Spillefilm
Familien Swedenhielm 1947 Produktionsdesign DK/Spillefilm
Hans store Aften 1946 Produktionsdesign DK/Spillefilm
Saa mødes vi hos Tove 1946 Produktionsdesign DK/Spillefilm
Jeg elsker en anden 1946 Produktionsdesign DK/Spillefilm
De kloge og vi gale 1945 Produktionsdesign DK/Spillefilm
Klingende toner 1945 Produktionsdesign DK/Dokumentarfilm
De røde Enge 1945 Produktionsdesign DK/Spillefilm
Panik i Familien 1945 Produktionsdesign DK/Spillefilm
Affæren Birte 1945 Produktionsdesign DK/Spillefilm
Frihed, Lighed og Louise 1944 Produktionsdesign DK/Spillefilm
Bedstemor gaar amok 1944 Produktionsdesign DK/Spillefilm
Elly Petersen 1944 Produktionsdesign DK/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.