enda

Helge Sten-Knudsen

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
Return to Sender 2005 Line producer DK/Spillefilm
Pigen med de grønne øjne 1995 Instruktion, Manus DK/Kort fiktion
Per Nørgård - et arbejdsportræt 1984 Produktion DK/Dokumentarfilm
Men det var godt betalt 1983 Produktionsleder DK/Dokumentarfilm
Et blik er nok 1982 Produktionsleder DK/Dokumentarfilm
Clark 1977 Produktionsleder DK/Spillefilm
Skytten 1977 Produktionsleder DK/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.