enda

Helle Hansen

Filmografi Priser Festivals
Titel År Funktion Category
Ordet fanger 2012 Instruktion, Manus DK/Dokumentarfilm
BZ 2006 Instruktion DK/Dokumentarfilm
Børn under jorden 1998 Instruktion DK/Dokumentarfilm
Børnehuset 1997 Instruktion DK/Dokumentarfilm
ANTIFA - bevægelse mod nazisme 1994 Instruktion DK/Dokumentarfilm
Billeder til tiden 1994 Medvirkende DK/Dokumentarfilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.