enda

Helle Markussen

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
Dan Dream 2017 Grafik DK/Spillefilm
Heartless 1 2014 Grafik Tv-serie
Spies og Glistrup 2013 Grafik DK/Spillefilm
Storm 2009 Grafik, Rekvisitør DK/Spillefilm
Anja & Viktor - i medgang og modgang 2008 Grafik DK/Spillefilm
Anja & Viktor - brændende kærlighed 2007 Grafik DK/Spillefilm
Krummerne - så er det jul igen 2006 Visual effects, Grafik DK/Spillefilm
Dommeren 2005 Rekvisitør DK/Spillefilm
Krøniken 2004 Grafisk design Tv-serie
Askepop - the Movie 2003 Grafik DK/Spillefilm
D-Dag 2001 Rekvisitør Tv-film
Edderkoppen 2000 Scenografassistent Tv-serie
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.