enda

Henning Larsen

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
Familien med de 100 børn 1972 Lys DK/Spillefilm
Den forsvundne fuldmægtig 1971 Lys DK/Spillefilm
Hovedjægerne 1971 Lys DK/Spillefilm
Hvor er liget, Møller? 1971 Lys DK/Spillefilm
Amour 1970 Lys DK/Spillefilm
- og så er der bal bagefter 1970 Lys DK/Spillefilm
Tre slags kærlighed 1970 Lys DK/Spillefilm
Der kom en soldat 1969 Lys DK/Spillefilm
Sjov i gaden 1969 Lys DK/Spillefilm
Jeg - en kvinde 2 1968 Lys DK/Spillefilm
Det kære legetøj 1968 Lys DK/Spillefilm
Soldaterkammerater på bjørnetjeneste 1968 Lys DK/Spillefilm
Onkel Joakims hemmelighed 1967 Lys DK/Spillefilm
Jeg - en marki 1967 Lys DK/Spillefilm
Elsk... din næste 1967 Lys DK/Spillefilm
Jeg - en elsker 1966 Lys DK/Spillefilm
Der var engang 1966 Lys DK/Spillefilm
Pigen og millionæren 1965 Lys DK/Spillefilm
Jeg - en kvinde 1965 Lys DK/Spillefilm
Premiere i helvede 1964 Lys DK/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.