enda

Henning Møller

(1928 – 2007)

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
Eventyr på Mallorca 1961 Toneassistent DK/Spillefilm
Den sidste vinter 1960 Lyd DK/Spillefilm
Gymnasiepigen 1960 Lyd DK/Spillefilm
Pigen i søgelyset 1959 Lyd DK/Spillefilm
3 må man være 1959 Lyd DK/Spillefilm
Ballade på Bullerborg 1959 Lyd DK/Spillefilm
Det lille hotel 1958 Lyd DK/Spillefilm
Mor skal giftes 1958 Lyd DK/Spillefilm
Amor i telefonen 1957 Lyd DK/Spillefilm
Der var engang en gade 1957 Lyd DK/Spillefilm
Natlogi betalt 1957 Lyd DK/Spillefilm
Lutter løjer 1957 Lyd Antologi
Den kloge mand 1956 Lyd DK/Spillefilm
Tante Tut fra Paris 1956 Lyd DK/Spillefilm
Tre finder en kro 1955 Lyd DK/Spillefilm
Ild og jord 1955 Lyd DK/Spillefilm
Mod og mandshjerte 1955 Lyd DK/Spillefilm
Gengæld 1955 Lyd DK/Spillefilm
Ordet 1955 Toneassistent DK/Spillefilm
Sukceskomponisten 1954 Lyd DK/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.