enda

Henning O. Petersen

(1894 – 1988)

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
Susanne 1950 Lyd DK/Spillefilm
Nordsø Sild 1950 Lyd DK/Dokumentarfilm
Blind 1950 Lyd DK/Dokumentarfilm
Tre år efter 1948 Lyd DK/Spillefilm
Røverne fra Rold 1947 Lyd DK/Spillefilm
Vår Herre tar semester 1947 Lyd U/Spillefilm
Kartofler (kort version) 1946 Lyd DK/Dokumentarfilm
Biskoppen 1944 Lyd DK/Spillefilm
Besættelse 1944 Lyd DK/Spillefilm
Det bødes der for 1944 Lyd DK/Spillefilm
Mordets melodi 1944 Lyd DK/Spillefilm
Koen 1944 Lyd DK/Dokumentarfilm
Alt for Karrièren 1943 Lyd DK/Spillefilm
Drama paa Slottet 1943 Lyd DK/Spillefilm
Naar man kun er ung 1943 Lyd DK/Spillefilm
Staden København 1943 Lyd DK/Dokumentarfilm
Damen med de lyse Handsker 1942 Lyd DK/Spillefilm
Forellen 1942 Lyd DK/Spillefilm
Tordenskjold gaar i Land 1942 Lyd DK/Spillefilm
En Herre i Kjole og Hvidt 1942 Lyd DK/Spillefilm
Alle Mand paa Dæk 1942 Lyd DK/Spillefilm
Gaa med mig hjem 1941 Lyd DK/Spillefilm
Thummelumsen 1941 Lyd DK/Spillefilm
En Mand af betydning 1941 Lyd DK/Spillefilm
Alle gaar rundt og forelsker sig 1941 Lyd DK/Spillefilm
Jeg har elsket og levet 1940 Lyd DK/Spillefilm
Barnet 1940 Lyd DK/Spillefilm
En pige med pep 1940 Lyd DK/Spillefilm
Sørensen og Rasmussen 1940 Lyd DK/Spillefilm
Cirkus 1939 Lyd U/Spillefilm
Skilsmissens Børn 1939 Lyd DK/Spillefilm
Roser hver aften 1939 Lyd U/Spillefilm
Bolettes Brudefærd 1938 Lyd DK/Spillefilm
Kongen bød 1938 Lyd DK/Spillefilm
Champagnegaloppen 1938 Lyd DK/Spillefilm
Milly, Maria och jag 1938 Lyd U/Spillefilm
Lajla 1937 Lyd U/Spillefilm
Cocktail 1937 Lyd DK/Spillefilm
6. Trækning 1936 Lyd DK/Spillefilm
Fange Nr. 1 1935 Lyd DK/Spillefilm
Fredløs 1935 Lyd U/Spillefilm
Det gyldne Smil 1935 Lyd DK/Spillefilm
Äventyr i pyjamas 1935 Lyd U/Spillefilm
Lynet 1934 Lyd DK/Spillefilm
Skaf en Sensation 1934 Lyd DK/Spillefilm
Nøddebo Præstegaard 1934 Lyd DK/Spillefilm
Tango 1933 Lyd DK/Spillefilm
Nyhavn 17 1933 Lyd DK/Spillefilm
Kobberbryllup 1933 Lyd DK/Spillefilm
Saa til søs 1933 Lyd DK/Spillefilm
De blå drenge 1933 Lyd DK/Spillefilm
Odds 777 1932 Lyd DK/Spillefilm
Skal vi vædde en Million? 1932 Lyd DK/Spillefilm
Kirke og Orgel 1932 Lyd DK/Spillefilm
Modärna fruar 1932 Lyd U/Spillefilm
Præsten i Vejlby 1931 Lyd DK/Spillefilm
Hotel Paradis 1931 Lyd DK/Spillefilm
Begravelsesherrerne 1931 Lyd DK/Kort fiktion
Hesten 1931 Lyd DK/Kort fiktion
Lille Claus og Store Claus 1930 Lyd DK/Kort fiktion
Eskimo 1930 Lyd U/Spillefilm
Ve den, der lyver 1930 Lyd DK/Kort fiktion
Rosen 1930 Lyd DK/Kort fiktion
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.