enda

Henning Sprogøe

(1965 - )

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
Ove Sprogøe - de største øjeblikke 2005 Medvirkende DK/Dokumentarfilm
Hannah Wolfe 2004 Mand i sportsvogn, Casting-konsulent DK/Spillefilm
Olsen banden junior 2001 Egons far DK/Spillefilm
De udvalgte 2001 Læge Tv-serie
Kærlighed ved første hik 1999 Instruktørassistent DK/Spillefilm
Olsen-bandens sidste stik 1998 Embedsmand DK/Spillefilm
Når mor kommer hjem... 1998 Instruktørassistent DK/Spillefilm
Afmagt 1998 Instruktørassistent DK/Kort fiktion
Rejsen 1996 Medvirkende DK/Kort fiktion
Bryggeren 1996 Charmør på Peders Håb Tv-serie
Alle tiders nisse 1995 Medvirkende Tv-serie
- kalder Katrine! 1994 Mogens DK/Kort fiktion
Kærlighedens melodi 1993 Medvirkende U/Spillefilm
Mor er major 1985 Svanse Tv-serie
Hesten i vesten 1985 Medvirkende DK/Kort fiktion
Midt om natten 1984 Knold DK/Spillefilm
Rend mig i traditionerne 1979 Slagsbror, Instruktørassistent DK/Spillefilm
Olsen-banden overgiver sig aldrig 1979 Produktionsassistent DK/Spillefilm
Matador 1978 Produktionskoordinator Tv-serie
Olsen-banden går i krig 1978 Assistent DK/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.