enda

Henny Lindorff

(1902 – 1979)

Skuespillerinde. Gift med skuespillerkollegaen Per Buckhøj, med hvem hun fik sønnen Jørgen Buckhøj. Søsteren Bodil Lindorff var også skuespiller.

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
Den kære familie 1962 Krisine, køkkenpige DK/Spillefilm
Baronessen fra benzintanken 1960 Oldfruen DK/Spillefilm
Guld og grønne skove 1958 Martha, Christians kone DK/Spillefilm
6-dagesløbet 1958 Karla, Sejrholms kone DK/Spillefilm
Jan går til filmen 1954 Medvirkende DK/Spillefilm
Himlen er blå 1954 Medvirkende DK/Spillefilm
Den gamle mølle på Mols 1953 Martha, Peters kone DK/Spillefilm
Unge piger forsvinder i København 1951 Fru Nielsen DK/Spillefilm
Lige i Nærheden af Ækvator 1948 Medvirkende DK/Dokumentarfilm
Støt står den danske sømand 1948 Direktørfrue DK/Spillefilm
Røverne fra Rold 1947 Malvine, Husholderske DK/Spillefilm
Ditte menneskebarn 1946 Sine DK/Spillefilm
Billet Mrk. 1946 Fru Mølvig, Pensionatsværtinde DK/Spillefilm
Elly Petersen 1944 Frk. Jørgensen, pensionatsværtinde DK/Spillefilm
Det bødes der for 1944 Jennys mor DK/Spillefilm

Som Henny Buckhøj

Title År Funktion Category
Hurra for de blå husarer 1970 Pastorinden DK/Spillefilm
Den røde rubin 1970 Eksamensvagt DK/Spillefilm
Ta' lidt solskin 1969 Fru Berg fra børneværnet DK/Spillefilm
Den kloge mand 1956 Alvildas mor DK/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.