enda

Henric Andersson

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
Kollektivet 2016 Tonemester DK/Spillefilm
En du elsker 2014 Tonemester DK/Spillefilm
Vi er de bedste 2013 Lydtekniker U/Spillefilm
Jagten 2013 Tonemester (optagelser) DK/Spillefilm
Happy End 2012 Lyd U/Spillefilm
Kidnappet 2010 Tonemester DK/Spillefilm
Mammut 2009 Lydoptagelser U/Spillefilm
Himlens hjerte 2008 Lydoptagelser U/Spillefilm
De fortabte sjæles ø 2007 B-tonemester DK/Spillefilm
Percy, Buffalo Bill og jeg 2005 Lyd U/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.