enda

Henriette Sørensen

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
Casanova 1990 Produktionsleder DK/Spillefilm
Opbrud 1988 Produktionsleder DK/Spillefilm
Når vinden vender 1987 Producer DK/Kort fiktion
92 minutter af i går 1978 Indspilningsleder DK/Spillefilm
Mor, jeg har patienter 1972 Instruktørassistent DK/Spillefilm
Desertøren 1971 Produktionsassistent DK/Spillefilm
Den forsvundne fuldmægtig 1971 Produktionsassistent DK/Spillefilm
Med kærlig hilsen 1971 Klippeassistent DK/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.