enda

Henrik Capetillo

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
Maj & Charlie 2008 Lys Tv-serie
Så kort og mærkeligt livet er 2008 Belyser, B-fotograf DK/Dokumentarfilm
Krummerne - så er det jul igen 2006 Belysningsmester DK/Spillefilm
Jesus & Josefine 2003 Lys Tv-serie
Forsvar 2003 Belysningssupervisor Tv-serie
Smoke for inspiration 1996 Instruktion DK/Eksperimentalfilm
De største helte 1996 Belysningsassistent DK/Spillefilm
Brændemærket 1991 Belysningsassistent DK/Kort fiktion
En dag i oktober 1991 Produktionsassistent DK/Spillefilm
Bananen - skræl den før din nabo! 1990 Rekvisitørassistent DK/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.