enda

Henrik Danielsen

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
Selvhenter 2019 1. instruktørassistent DK/Spillefilm
Usynligt hjerte 2019 Indspilningsleder DK/Spillefilm
Næste stop 2018 1. instruktørassistent DK/Kort fiktion
Oktoberdreng 2018 Indspilningsleder DK/Kort fiktion
Hånd i hånd 2018 Indspilningsleder Tv-serie
Delfinen 2017 Indspilningsleder DK/Kort fiktion
Delphi 2016 Instruktørassistent DK/Kort fiktion
Klassefesten 3 - Dåben 2016 2. instruktørassistent DK/Spillefilm
Heartless 1 2014 Instruktørassistent, Indspilningsleder Tv-serie
Kolbøttefabrikken 2014 Indspilningsleder DK/Spillefilm
Alle for to 2013 2. instruktørassistent DK/Spillefilm
Tomgang 2013 Instruktørassistent Tv-serie
Sjit happens 2012 Scripter Tv-serie
To mod én 2012 Indspilningsleder DK/Kort fiktion
Døde blomster 2011 Indspilningsleder DK/Kort fiktion
Alle for én 2011 Indspilningsleder-assistent DK/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.