enda

Henrik Fleischer

(1961 – )

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
Varm luft for milliarder 2013 B-klipper DK/Dokumentarfilm
Ludvig og julemanden 2011 Klipper Tv-serie
Rosa fra Rouladegade 2010 Klip Tv-serie
Fire muslimske stemmer 2010 Colorgrading DK/Dokumentarfilm
Nuummioq 2009 Klip U/Spillefilm
Lærkevej 2009 Klip Tv-serie
Livvagterne 2008 Editor (afsnit 8) Tv-serie
Slobodan Milosevic - Præsident under anklage 2007 Klip DK/Dokumentarfilm
2900 Happiness 2007 Klip Tv-serie
Lysets nøgle 2007 Klip Tv-serie
Krummerne - så er det jul igen 2006 Klipper DK/Spillefilm
Sprængfarlig bombe 2006 B-klipper DK/Spillefilm
Kvindeliv 2005 Online-klipper DK/Dokumentarfilm
Tusindfødt - digteren Pia Tafdrup 2003 Klip DK/Dokumentarfilm
Jul på Vesterbro 2003 Klip Tv-serie
Kald mig bare Aksel 2002 Colorgrading DK/Spillefilm
Elsker dig for evigt 2002 Online-klipper DK/Spillefilm
Gråvejr 2000 Klip DK/Kort fiktion
Problems 1998 Klip DK/Kort fiktion
Helten Henning 1998 Klip DK/Kort fiktion
Pieces 1998 Klip DK/Kort fiktion
Skæbnetimen 1997 Klip DK/Kort fiktion
GUFOL-Mysteriet 1997 Klip Tv-serie
Headbang i Hovedlandet 1997 Klip DK/Dokumentarfilm
Belma 1996 Klip DK/Spillefilm
Portland 1996 Klip DK/Spillefilm
Fart dræber 1996 Klip DK/Kort fiktion
Vølvens spådom 1996 Klip DK/Kort fiktion
Den usynlige kunst 1994 Klip DK/Dokumentarfilm
Smukke dreng 1993 Klip DK/Spillefilm
Natskygger 1993 Klip, Lyd DK/Dokumentarfilm
Enerum 1993 Klip DK/Dokumentarfilm
Hallo Moskva 1993 Klip DK/Dokumentarfilm
De yndefulde mænd 1992 Manus DK/Dokumentarfilm
Nøgen 1992 Klip DK/Kort fiktion
På pletten 1991 Klip Tv-serie
Vi skal stadig kæmpe 1991 Klip DK/Dokumentarfilm
Tale uden ord - en film om det ordløse menneske 1990 Klip DK/Dokumentarfilm
Kys mor, skat! 1990 Klip DK/Kort fiktion
History of the Moving Picture 1990 Klip DK/Eksperimentalfilm
Kyndelmisse 1989 Klip DK/Kort fiktion
Manden indeni 1989 Klip DK/Kort fiktion
Time out 1988 Klip DK/Spillefilm
Med en smule hjælp 1988 Klip DK/Kort fiktion
Scene 37 - Optakten 1987 Klip, Lyd DK/Kort fiktion
Den vide verden 1986 Fotograf (luftfoto) DK/Dokumentarfilm
Robotten er blød 1985 Lyd DK/Dokumentarfilm
Forbrydelsens element 1984 Lyd DK/Spillefilm
Et blik er nok 1982 Stillfotograf DK/Dokumentarfilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.