enda

Henrik Jensen

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
Gå med fred Jamil 2008 Kameraassistent DK/Spillefilm
Cecilie 2007 B-fotograf DK/Spillefilm
Lotto 2006 B-fotograf DK/Spillefilm
Far til fire - gi'r aldrig op! 2005 B-fotograf DK/Spillefilm
Krøniken 2004 Focus puller Tv-serie
Mellem os 2003 Fotografassistent DK/Kort fiktion
Klatretøsen 2002 Fotografassistent DK/Spillefilm
Ulvepigen Tinke 2002 B-fotograf DK/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.