enda

Henrik Jørgensen

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
Lille soldat 2008 Mekaniker DK/Spillefilm
Livvagterne 2008 Bodyguard Tv-serie
Hanstholm - historien om en havn 2007 Klip DK/Dokumentarfilm
Kanonen 2005 Klip DK/Dokumentarfilm
Vindkraft - en dansk historie 2003 Klip DK/Dokumentarfilm
On-line med forfædrene 2001 Lyd DK/Dokumentarfilm
Billedkunstnerisk praksis I & II 1999 Lyd DK/Dokumentarfilm
Plads til os alle - Lys over land (7. del) 1998 Lyd DK/Dokumentarfilm
Plads til os alle - Gør din pligt og kræv din ret (8. del) 1998 Lyd DK/Dokumentarfilm
Plads til os alle - Når bægeret flyder over (3. del) 1998 Lyd DK/Dokumentarfilm
Plads til os alle - Snorens 3. streng (4. del) 1998 Lyd DK/Dokumentarfilm
Plads til os alle - Det lange seje træk (2. del) 1998 Lyd DK/Dokumentarfilm
Plads til os alle - Fra baggård til beton (5. del) 1998 Lyd DK/Dokumentarfilm
Plads til os alle - Lidt arbejde skader ikke (6. del) 1998 Lyd DK/Dokumentarfilm
Plads til os alle 1-8 1998 Lyd DK/Dokumentarfilm
Plads til os alle - Med loven eller uden (1. del) 1998 Lyd DK/Dokumentarfilm
Som vi så os selv - familiebilleder fra 50'erne 1998 Tonemester DK/Dokumentarfilm
Om lidt er det slut 1997 Tonemester DK/Dokumentarfilm
Ølaben 1996 Lyd DK/Kort fiktion
Vandet venter 1989 Instruktion DK/Eksperimentalfilm
Kærlighed uden stop 1989 Lyd DK/Spillefilm
Video digte 1989 Lyd DK/Eksperimentalfilm
Livets Dans 1989 Lyd DK/Eksperimentalfilm
En skæv virkelighed 1988 Lyd DK/Dokumentarfilm
Skyggen af Emma 1988 Boom operator DK/Spillefilm
Sorg-agre 1987 Tonemester Tv-film
Hornsherred og EF 1986 Lyd DK/Dokumentarfilm
Mellem grænser 1986 Lydmix, Dubbing og mix DK/Kort fiktion
Profession: Badminton - en film om Morten Frost 1983 Lyd DK/Dokumentarfilm
Frihedens klokke - en film om N.F.S. Grundtvig 1983 Lyd DK/Dokumentarfilm
Revolutionens børn 1981 Instruktion, Manus, Lyd DK/Dokumentarfilm
Nocturne 1981 Lyd DK/Kort fiktion
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.