enda

Henrik Lindstrand

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
Undtagelsen 2019 Komponist DK/Spillefilm
Juleønsket 2015 Komponist Tv-serie
Steppeulven 2014 Komponist, Musikoptagelse, Musikproducer DK/Spillefilm
Lego Friends 2014 Supplerende musik Tv-serie
Weekendfar 2013 Komponist DK/Kort fiktion
Jensen & Jensen 2011 Musik DK/Spillefilm
Klassefesten 2011 Komponist DK/Spillefilm
Olsen-banden på de bonede gulve 2010 Musik DK/Spillefilm
Æblet & Ormen 2009 Musik, Arrangement DK/Spillefilm
Riskær - avantgardekapitalisten 2008 Musik DK/Dokumentarfilm
En forelskelse 2008 Komponist DK/Kort fiktion
Rejsen til Saturn 2008 Komponist DK/Spillefilm
Ekko 2007 Komponist DK/Spillefilm
Rocket Brothers - tæt på bandet Kashmir 2003 Medvirkende DK/Dokumentarfilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.