enda
Person

Henrik Ørslev

Filmografi
Titel År Funktion Kategori
Os på grænsen 2021 Supplerende optagelser DK/Dokumentarfilm
Væbnet med ord & vinger 2018 Fotograf, Lyd, Belyser DK/Dokumentarfilm
Hjemme i verden 2017 Fotograf DK/Dokumentarfilm
Tro 2017 Fotograf DK/Dokumentarfilm
Født til filmen 2015 Fotograf DK/Dokumentarfilm
A-klassen 2012 Foto Tv-serie
Niels Skousen - 40 år i dansk rock 2012 Fotograf DK/Dokumentarfilm
Specialisterne 2009 Fotograf DK/Dokumentarfilm
Han, hun og Strindberg 2006 Fotograf, 2. unit DK/Spillefilm
Familiens råd 2005 Fotograf DK/Dokumentarfilm
Costume Party 2004 Foto DK/Kort fiktion
Baby 2003 Fotograf, 2. unit DK/Spillefilm
Metro - notater om de underjordiske 2002 Foto DK/Dokumentarfilm
Ikke høre, ikke se... 2002 Foto DK/Kort fiktion
Elefanten og sommerfuglen 2001 Foto DK/Kort fiktion
Zoisk 1999 Foto DK/Eksperimentalfilm
Impromptu 1997 Foto DK/Eksperimentalfilm
Landskaber 1997 Foto DK/Eksperimentalfilm
Take Off 1997 Foto DK/Dokumentarfilm
Den usynlige stemme 1997 Foto DK/Kort fiktion
Bandleader - Pierre Dørge og New Jungle ochestra 1997 B-fotograf DK/Dokumentarfilm
Koldt paradis 1996 Foto DK/Kort fiktion
Mette og Esben 1995 Foto DK/Dokumentarfilm
Som et strejf 1993 Foto DK/Dokumentarfilm
Nøgne 1993 Foto DK/Dokumentarfilm
Brainstorm 1993 Foto DK/Kort fiktion
Ormehug 1992 Foto DK/Dokumentarfilm
Den pålidelige uro 1990 Foto DK/Eksperimentalfilm
It''s a blue world 1990 Foto, Lyd DK/Dokumentarfilm
Så se dog 1988 Foto DK/Dokumentarfilm