enda

Henrik Stangerup

(1937 - 1998)

Forfatter, filminstruktør. Født 1/9 1937, død 4/7 1998.

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
Der blev mit hjerte barn 1979 Medvirkende DK/Dokumentarfilm
Jorden er flad 1977 Instruktion DK/Spillefilm
Farlige kys 1972 Instruktion DK/Spillefilm
Man sku' være noget ved musikken 1972 Dansende par/mand DK/Spillefilm
Giv Gud en chance om søndagen 1970 Instruktion, Kistebærer DK/Spillefilm
Manden der tænkte ting 1969 Manus, Dialog DK/Spillefilm
Asta Nielsen 1967 Instruktion DK/Dokumentarfilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.