enda

Henrik Wadt Thomsen

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
Undercover 2016 Producer DK/Spillefilm
Gasbeholderen 1990 Klip DK/Eksperimentalfilm
Interior 1989 Instruktion, Klip DK/Dokumentarfilm
Retfærdighedens rytter 1989 Instruktørassistent DK/Kort fiktion
En verden til forskel 1989 Grip, Klippeassistent, Trailer DK/Spillefilm
En afgrund af frihed 1989 Grip DK/Spillefilm
Awkward passion 1988 Instruktion DK/Eksperimentalfilm
Et skud fra hjertet 1986 Lys DK/Spillefilm
Hvid Magt 1985 Instruktion, Klip DK/Dokumentarfilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.