enda

Hilary Swank

(1974 – )

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
The Homesman 2014 Mary Bee Cuddy U/Spillefilm
The resident 2011 Dr. Juliet Devereau U/Spillefilm
New years eve 2011 Claire Morgan U/Spillefilm
Skal, skal ikke? 2011 Producer U/Spillefilm
Freedom writers 2007 Erin Gruwell U/Spillefilm
P.S. I love you 2007 Holly U/Spillefilm
Million Dollar Baby 2004 Maggie Fitzgerald U/Spillefilm
The Core 2003 Major Rebecca "Beck" Childs U/Spillefilm
11:14 2003 Buzzy U/Spillefilm
Insomnia 2002 Ellie Burr U/Spillefilm
Boys don't cry 1999 Brandon Teena/Teena Brandon U/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.