enda

Hilmar Örn Hilmarsson

(1958 - )

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
Den sidste åndemaner 2005 Musik U/Spillefilm
In the Cut 2003 Musik U/Spillefilm
Falcons 2002 Musik U/Spillefilm
Vildspor 1998 Musik DK/Spillefilm
Antons blå flyver 1996 Musik DK/Spillefilm
Haiti. Uden titel 1996 Musik DK/Dokumentarfilm
Aberne og det hemmelige våben 1995 Musik DK/Spillefilm
Movie Days 1994 Musik U/Spillefilm
Som i himlen 1992 Musik U/Spillefilm
Skytturnar 1987 Musik U/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.