enda

Holger Jensen

(1902 – 1984)

Instruktør.

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
Tak for sidst 2005 Instruktion DK/Dokumentarfilm
Marinus 1960 Instruktion, Manus, Klip DK/Kort fiktion
Blade og ballade 1955 Instruktion, Manus, Foto, Produktion, Klip DK/Kort fiktion
Min far har penge 1951 Instruktion, Manus, Produktion, Foto, Klip DK/Kort fiktion
Tak for sidst 1950 Instruktion, Produktion, Manus, Foto DK/Kort fiktion
Mor er ikke hjemme 1950 Instruktion, Manus, Produktion, Foto, Klip DK/Kort fiktion
Mistænkt 1947 Instruktion, Manus, Foto, Klip DK/Spillefilm
Det ordner vi 1946 Instruktion, Manus, Foto DK/Kort fiktion
Første Mand paa Holdet 1945 Instruktion, Manus, Foto DK/Kort fiktion
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.